Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. Γ.Πατούλης εγκαινίασε την 5η Διεθνή Ιατρική Έκθεση Medic Expo 2010

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. Γ.Πατούλης  εγκαινιάζει την 5η Διεθνή Ιατρική Έκθεση Medic Expo 2010, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.
|download file .jpg 101Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με την ιδιότητα του ως γιατρός ενημερώνεται για τα σύγχρονα μηχανήματα ιατροτεχνολογίας στα περίπτερα  της Έκθεσης.
|download file .jpg 97Kb|


Στο περίπτερο του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος Διαδημοτικού Δικτύου Γ.Πατούλης με τον Δ/ντή της Medic Expo κ.Γ.Κουβέλη, τον Δ/ντή του Δικτύου κ.Σ.Παπασπυρόπουλο και συνεργάτες.
|download file .jpg 87Kb|    


Την 5η Διεθνή Ιατρική Έκθεση Medic Expo 2010 εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ κ.Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α.

Στον χαιρετισμό του ο κ.Πατούλης χαρακτήρισε θεσμό για τη χώρα μας την Έκθεση Medic Expo με σημαντική όπως ανέφερε συμμετοχή εκπροσώπων του ιατρικού κλάδου και από ξένες χώρες, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εξέλιξη της ιατρικής επιστήμης στην Ελλάδα.

Η Υγεία άλλωστε πρόσθεσε ο κ.Πατούλης «αποτελεί σήμερα ένα σύγχρονο επιστημονικό πεδίο μεγάλων καινοτομιών υψηλής τεχνολογίας, που πρέπει να αναδεικνύονται μέσα από ειδικές εκθέσεις παρουσίασής τους, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας, την εξέλιξη και αναβάθμιση της παροχής ιατρικών υπηρεσιών στους πολίτες.

Παράλληλα, συνεχάρη τον Επιστημονικό Οργανισμό Μεσογειακό Forum για την Υγεία και το Περιβάλλον για τη διοργάνωση του 1ου  Διεθνούς Συνεδρίου «Υγεία για Όλους» με κεντρικό θέμα «Μεταμοσχεύσεις και Δωρεά Οργάνων» το οποίο διεξάγεται στο χώρο της Έκθεσης.

Ο κ.Πατούλης επισκέφθηκε τα περίπτερα της έκθεσης, όπου ενημερώθηκε για τα σύγχρονα μηχανήματα ιατροτεχνολογίας και συνομίλησε  με τους εκθέτες. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην έκθεση λειτουργούν 198 περίπτερα.           


Μετάβαση στο περιεχόμενο