Μήνυση του Δημάρχου Αμαρουσίου και συνεργατών του κατά ανώνυμων συκοφαντών

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ.κ. Νίκος Πέππας, Νίκος Κάββαλος, Ευάγγελος Κάββαλος και Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο Ειδικός Γραμματέας Δημάρχου κ. Μιχάλης Μπάρλας καταθέτουν μήνυση σε βάρος των αδίστακτων συκοφαντών τους.
|download file .jpg 105Kb|


Μήνυση σε βάρος των αδίστακτων συκοφαντών τους κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Πέππας, Νίκος Κάββαλος, Ευάγγελος Κάββαλος και Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλης Κόκκαλης και ο Ειδικός Γραμματέας Δημάρχου κ. Μιχάλης Μπάρλας.

Αιτία της ενέργειας αυτής ήταν το γεγονός ότι οι αδίστακτοι αυτοί συκοφάντες, κινούμενοι στο σκότος και στην ανωνυμία τους, επεχείρησαν τη νύκτα της 28 προς 29.10.2010 τη βάναυση συκοφάντηση του κ. Δημάρχου και των προαναφερομένων συνεργατών του, διανέμοντας ανώνυμη επιστολή στην οποία περιέχονταν αστήρικτες και πρωτόγνωρες φαντασιώσεις τους, για δήθεν «περιστατικά» και «εκδοχές», καθώς επίσης και σαθρές εικασίες. Μάλιστα οι άθλιοι αυτοί συκοφάντες, που κινούνται στο σκότος και την ανωνυμία, «απειλούν» ότι θα συνεχίσουν την άθλια αυτή συμπεριφορά τους.

Η μήνυση έγινε για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης κατά συρροή σε συνδυασμό με το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί Τύπου κατά παντός υπαιτίου.

Η άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη του Δημάρχου Αμαρουσίου και των συνεργατών του υπηρετεί ένα στόχο, την αποκάλυψη των συκοφαντών και την παραδειγματική τιμωρία τους.

Και στέλνουν με την ενέργεια αυτή το μήνυμα ότι οφείλουν όσοι διεκδικούν τη ψήφο των συμπολιτών μας, να κινούνται στο πλαίσιο της νομιμότητας, των δημοκρατικών διαδικασιών, στο «φως» και επώνυμα.  Να διατυπώνουν πολιτικό λόγο και πολιτικά επιχειρήματα. Αντίθετα αυτοί που διεκδικούν τη ψήφο των συμπολιτών μας κινούμενοι  στο πλαίσιο της κατασυκοφάντησης των πολιτικών τους αντιπάλων, στην παρανομία, στο σκότος και στην ανωνυμία, ΔΕΝ μπορούν να ζητούν τη ψήφο των συμπολιτών μας και ΔΕΝ θα την έχουν.

Τους αξίζει η απόλυτη απαξίωση και η ομόφωνη καταδίκη τους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο