Με πρόταση του Δημάρχου Γ. Πατούλη, καθιερώνεται μηνιαία σύσκεψη με τους Διοικητές του Α.Τ. Αμαρουσίου και του Τμήματος Ασφαλείας για την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Διοικητή του Α.Τ. Αμαρουσίου Θ. Κολοκυθά ( δεξιά) και το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Α. Ζαμάνη κατά τη συνάντηση τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
|download file .jpg 155Kb|


Τη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τις αστυνομικές αρχές της πόλης, με σκοπό την καλύτερη αστυνόμευση, για την ασφάλεια της πόλης και των κατοίκων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο και συμμετείχαν ο νέος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Θεόδωρος Κολοκυθάς και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας κ. ʼγγελος Ζαμάνης.

Ο κ. Πατούλης αφού ευχήθηκε καλή δύναμη στον κ. Κολοκυθά στα νέα του καθήκοντα, ζήτησε αφενός την εγρήγορση των αστυνομικών δυνάμεων για την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης και αφετέρου τη τακτική και συχνή επικοινωνία και επαφή.

Μετά από πρόταση του κ. Δημάρχου θα πραγματοποιείται μηνιαία σύσκεψη, στην οποία θα συζητούνται τα προβλήματα αστυνόμευσης και ασφάλειας της πόλης. Παράλληλα, ο κ. Πατούλης έθεσε υπόψη στους Διοικητές του Α.Τ και του Τμήματος Ασφαλείας ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανδρών της ομάδας «ΔΙΑΣ» που περιπολούν για τη φύλαξη των γειτονιών της πόλης, το οποίο είναι αποτέλεσμα της καλής συνεργασίας με την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Κολοκυθάς και Ζαμάνης διαβεβαίωσαν τον κ. Πατούλη ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης και σημείωσαν ότι η εγκληματικότητα στο Μαρούσι είναι μικρότερη σε σχέση με άλλες πόλεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο