Επίσκεψη του Δημάρχου Γ. Πατούλη στο κτηριακό συγκρότημα 3ου-11ου Δημοτικών σχολείων Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Από αριστερά, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού κ.Ν.Παυλίδου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 11ου Δημοτικού κ.Ν.Μανιατοπούλου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, η διευθύντρια του 3ου Νηπιαγωγείου Κ.Διόλα, ο πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής κ.Φλέσουρας, ο υπεύθυνος του Γραφείου Παιδείας του Δήμου, αντιδήμαρχος κ.Δ.Καρλαύτης και ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού κ.Χ. Λαγαράς.
|download file .jpg 115Kb|


Επίσκεψη στο κτηριακό συγκρότημα που στεγάζει το 11ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, στην περιοχή της Κοκκινιάς, πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο του γραφείου Παιδείας του Δήμου, Δ. Καρλαύτη.

Ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε από τους προέδρους των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού κ. Ν.Παυλίδου και του 11ου  κ. Ν.Μανιατοπούλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολικό συγκρότημα, ενώ συζητήθηκε το πρόβλημα της στέγασης, καθώς στο ίδιο συγκρότημα συστεγάζονται δύο Δημοτικά σχολεία και δύο νηπιαγωγεία.

Ο κ. Πατούλης υποσχέθηκε ότι σύντομα θα κινηθούν οι διαδικασίες μέσω του ΟΣΚ, ώστε να μπορέσει να ανεγερθεί σε οικόπεδο της οδού Κονίτσης, το νέο σχολείο που θα στεγάσει το 11ο Δημοτικό, κάτι που αποτελεί χρόνιο αίτημα τόσο των συλλόγων γονέων, όσο και των μαθητών και των δασκάλων των σχολείων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο