«Μήδεια» του Ευριπίδη από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και την εταιρία θεάτρου «Τέχνη και Δράση»

Print Friendly, PDF & Email

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:30 μ.μ., Πάρκο Ελευθερίας


Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με τη μαρουσιώτικη εταιρία θεάτρου «Τέχνη και Δράση» παρουσιάζει την παράσταση «Μήδεια» το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:30 μ.μ. στο πάρκο Ελευθερίας (Νεαπόλεως και Ελευθερίας, Νέα Φιλοθέη).


Η τραγωδία της Μήδειας είναι το πιο ερωτικό έργο που γράφτηκε ποτέ. Πραγματεύεται τη σύγκρουση δύο κόσμων, τον ψυχρό υπολογισμό που έχει διαφθείρει και έχει ρυθμίσει τα πάντα και το ανθρωποβόρο πάθος που εξανίσταται.


Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι: Μαρίνα Μπακοπούλου, Αντώνης Περπινιάς, Νίκος Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Περπινιάς, Μάρθα Μανέτα, Κυριάκος Χατζημιχάλης, Φάνης Μαλάμος, Ανθή Κυπρίδου, Μαριάννα Πανταζή, Ρακέλ Σαλμόνα, Ιωάννα Γεωργοπούλου, Στεφανία Βάρδα, Αγγελίνα Μπάση, Πηνελόπη Μπέτσιου.


Τη μετάφραση του έργου υπογράφει η Νίκη Τατάκη, τη σκηνοθεσία ο Αντώνης Περπινιάς, τη μουσική ο Γιάννης Σφύρης. Την ευθύνη για τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει η Νίκη Τατάκη, για την κίνηση χορού ο Γιώργος Περπινιάς, και η Μαριάννα Πανταζή, για το φωτισμό ο Κόνπερ Φως. Τεχνικός σκηνής είναι ο Αντώνης Μπαργιαμάκης.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο