Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Από το Μπελφόρ της Γαλλίας… στο Μαρούσι»

Print Friendly, PDF & EmailΗ ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου επί σκηνής.


Παρουσία πλήθους ακροατών πραγματοποιήθηκε η συναυλία ελληνικής μουσικής της ορχήστρας των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία Ηρώων σε συνέχεια της πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Μπελφόρ της Γαλλίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, προς τιμή του Δημάρχου Fraie της Γαλλίας Μιλτιάδη Κωνσταντακάτου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη χώρα μας.


Η ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου είχε προ μηνών μεταφέρει την ελληνική μουσική στην Ευρώπη συμμετέχοντας στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής του Μπελφόρ.


Με την ευκαιρία της συναυλίας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Κωνσταντακάτο, για τη συμβολή του στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό. Με τη σειρά του ο Δήμαρχος της γαλλικής πόλης Fraie εκφράστηκε με θερμά λόγια για τον ομόλογό του Γιώργο Πατούλη, σχολιάζοντας την εμφάνιση της ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου στη Γαλλία ως μία από τις καλύτερες του φεστιβάλ του Μπελφόρ.


Τη διεύθυνση της ορχήστρας στη συναυλία είχε ο Βαγγέλης Ζωγράφος, ενώ τη γενική επιμέλεια η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη και η Ελένη Χοζού.


Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς, και η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, ενώ παραδίδει την τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο της γαλλικής πόλης Fraie Μιλτιάδη Κωνσταντακάτο.


 
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, δεξιά με τη σύζυγο του Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Σταυράκη, τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλα Αλεπού, και τη δημοτική σύμβουλο Ρένα Χαλιώτη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο