Στο έκτακτο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε για τα οικονομικά στους Δήμους παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνομιλώντας με τον Υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο πάνελ, με το μέλος του Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε Κωνσταντίνο Τζανακούλη.


Στις εργασίες του έκτακτου συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) για την οικονομική εξαθλίωση των Ο.Τ.Α, σε συνέχεια της διήμερης αναστολής λειτουργίας των Δήμων στην Περιφέρεια Αττικής, συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Παρών στο συνέδριο ήταν και ο Υπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος στην ομιλία του προς τους συνέδρους σημείωσε ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα διατεθεί στους Δήμους το πρώτο ποσό των 35 εκατ. ευρώ ώστε να αντιμετωπιστούν, όπως ζήτησε η Κ.Ε.Δ.Ε, οι τρέχουσες μισθολογικές και λειτουργικές τους ανάγκες.


Με την ευκαιρία της συνάντησής του με τον Υπουργό Εσωτερικών Ευ. Στυλιανίδη, στο περιθώριο του συνεδρίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, αναφέρθηκε στα επίκαιρα ζητήματα της άρσης του επαγγελματικού ασυμβίβαστου των Δημάρχων και της άνισης ανακατανομής στη χρηματοδότηση του προγράμματος για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο