Μία έξοχη συναυλία χάρισαν στο ακροατήριο οι «Κιθαριστές» του Δήμου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ μαέστρος Ευάγγελος Μπουντούνης, διευθύνει την ορχήστρα κιθαριστών του Δήμου Αμαρουσίου. Στην πρώτη σειρά του αμφιθεάτρου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο παρακολουθούν τη συναυλία. Μαζί τους, επίσης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, (δεξιά), ο Πρόεδρος του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δημήτρης Καμπούκος, και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη (αριστερά).
|download file .jpg 138 Kb|


Ο μαέστρος Ευάγγελος Μπουντούνης, διευθύνει την ορχήστρα κιθαριστών του Δήμου Αμαρουσίου. Στην πρώτη σειρά του αμφιθεάτρου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και το γιο τους Αλέξανδρο παρακολουθούν τη συναυλία. Μαζί τους, επίσης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, (δεξιά), ο Πρόεδρος του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δημήτρης Καμπούκος, και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη (αριστερά).
|download file .jpg 110 Kb|


Η ορχήστρα κιθαριστών του Δήμου Αμαρουσίου, ερμηνεύει μουσικά αποσπάσματα με τη συνοδεία της φωνής της Ελεάνας Κωνσταντάς.
|download file .jpg 82 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη την ορχήστρα για την όμορφη μουσική βραδιά που χάρισε στους θεατές.
|download file .jpg 108 Kb|


Κλασικά κομμάτια ελαφράς μουσικής και ελαφρά κομμάτια κλασικής μουσικής παρουσίασαν ως επί το πλείστον «οι Κιθαριστές», η ορχήστρα κιθαριστών του Δήμου Αμαρουσίου, στη συναυλία που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου στο Θέατρο ΔΑΪΣ, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Η ορχήστρα, με σολίστ στο βιολί τη Ληδία Μπουντούνη, και ερμηνεύτρια στο τραγούδι την Ελεάνα Κωνσταντά, εκτέλεσε, επίσης, διασκευές του Διευθυντή της ορχήστρας Ευάγγελου Μπουντούνη. Πρόκειται για αυθεντικές συνθέσεις του μαέστρου που έχει εντάξει στο ρεπερτόριό της. Με κύριο σταθμό τη μουσική του Μάνου Χατζηδάκι, «οι Κιθαριστές», επίσης, στις εμφανίσεις τους κάνουν μία διαδρομή με ποιοτικές εκτελέσεις σε όλα τα είδη και τις εποχές της μουσικής σκηνής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη το Διευθυντή της ορχήστρας και έφορο των τμημάτων κλασικής κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Ευάγγελο Μπουντούνη, όπως και το σύνολο της ορχήστρας για την εξαιρετική συναυλία που χάρισαν στο κοινό, και δήλωσε: «Η ίδρυση της ορχήστρας των «Κιθαριστών» πριν από έναν χρόνο ήταν ένα σημαντικό μουσικό βήμα για το Δήμο, που υποδηλώνει το έμπρακτο ενδιαφέροντος της Δημοτικής Αρχής για την καλλιέργεια της μουσικής παιδείας στην πόλη».

Ο μάεστρος, από την πλευρά του, δήλωσε τυχερός που η συγκεκριμένη ορχήστρα κιθαριστών ιδρύεται σε έναν Δήμο όπως το Μαρούσι, με έναν Δήμαρχο όπως τον κ. Πατούλη, που αγαπά τη μουσική, αλλά και τον Νικόλαο Πέππα ως Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού που παρέχει κάθε διευκόλυνση για τη λειτουργία της ορχήστρας.

Τους «Κιθαριστές» του Δήμου Αμαρουσίου αποτελούν 47 μέλη της σχολής κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου και απόφοιτοι κιθαριστές του μαέστρου κ. Μπουντούρη.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη και η μουσικολόγος Ελένη Χοζού.

Για τη συναυλία συνεργάστηκαν οι καθηγητές και οι καθηγήτριες της κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου: Β. Μαστοράκης, Αγγ. Μπότσης, Χ. Πελώνης, Κ. Τσερεγκώφ, Σ. Στριγγάρη, Λ. Βαλασέλλης, Α. Καρποντίνης, Ν. Δραγώνας, Μπ. Διαγωμά, Αγγ. Χρονάς, Λ. Κάναρης, Στ.Κουρούσηε, Γ. Κουτρής.

Το «παρών» στη συναυλία έδωσαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δημήτρης Καμπούκος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο