Παρών στη συναυλία πιάνου των μαθητών στον Άγιο Αθανάσιο Πολυδρόσου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα, τον Πατέρα Λάμπρο, Προϊστάμενο της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου και Πρόεδρο της Νεανικής Εστίας Πολυδρόσου , τον Πατέρα Μανώλη  εφημέριο του Ναού στη συναυλία πιάνου των παιδιών του παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου και του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στο Πολύδροσο.
|download file .jpg 120 Kb|


Γοήτευσε μικρούς και μεγάλους η συναυλία πιάνου που έδωσαν οι 120 μαθητές με τους δασκάλους τους, στην αίθουσα Νεανικής Εστίας Αγίου Αθανασίου στο Πολυδρόσο, με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων για την περίοδο 2010 – 11.
Στη γειτονιά του Πολυδρόσου λειτουργεί από πέρσι με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, παράρτημα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης επιβράβευσε και συνεχάρη τα παιδιά για την αξιόλογη προσπάθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, που είχε ως αποτέλεσμα την παρουσίαση αυτής της εξαιρετικής συναυλίας που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Υποσχέθηκε παράλληλα, τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να λειτουργήσει και πάλι το παράρτημα στο Πολυδρόσο.

Στη συναυλία παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο