Τουρνουά βόλεϋ και εσωτερικοί αγώνες κολύμβησης διεξήχθησαν με επιτυχία από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με νικητές από τους  εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 115 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο Αντιδήμαρχος Σπ. Σταθούλης, η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελ. Λέκκα και Δ. Σμυρνής με αθλητές  στο αγώνισμα της κολύμβησης και τους προπονητές τους.
|download file .jpg 124 Kb|


|download file .jpg 124 Kb|

Στιγμιότυπα από τους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού 2010 – 2011».


|download file .jpg 129 Kb|


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη με τα παιδιά  που συμμετείχαν στο τουρνουά μίνι βόλεϋ στην κατηγορία Δημοτικού.
|download file .jpg 113 Kb|


Αθλητικό διήμερο με τουρνουά βόλεϋ και εσωτερικούς αγώνες Κολύμβησης διοργάνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων «Γιορτές Αθλητισμού 2010 – 2011, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των προγραμμάτων του.

Περισσότερα από 100 παιδιά συμμετείχαν σε αγώνες βόλεϋ που διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο «Σπύρος Λούης» το Σάββατο 14 Μαϊου.

Σε τουρνουά μίνι βόλεϋ έλαβαν μέρος τα παιδιά Δημοτικού, στα οποία δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια, ενώ στην κατηγορία των μαθητών του γυμνασίου ο πρώτος νικητής πήρε το κύπελο στους αγώνες βόλεϋ και όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν επίσης μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, την Κυριακή 15 Μαϊου, περισσότερα από  120 παιδιά, ηλικίας από 4 έως 6 χρονών συμμετείχαν στην επίδειξη κολύμβησης σε μικρή πισίνα. Ακολούθησαν οι εσωτερικοί αγώνες κολύμβησης με τη συμμετοχή πλέον των 250 παιδιών δημοτικών και γυμνασίων, από τους οποίους οι νικητές θα αντιπροσωπεύσουν το Μαρούσι στις διαδημοτικές συναντήσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης βρέθηκε κοντά στα παιδιά, παρακολούθησε τους αγώνες και στα δύο αθλήματα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις των μικρών αθλητών της πόλης Παράλληλα  ευχαρίστησε γυμναστές και προπονητές για την προσπάθεια και το σημαντικό έργο που παράγουν στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αμαρουσίου. Ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι  στα αθλητικά δρώμενα το Ολυμπιακό Μαρούσι έχει ψηλά τον πήχη, ώστε η νέα γενιά να έχει στη διάθεσή της δημιουργικές διεξόδους που αναδεικνύουν τον αθλητισμό σε στάση ζωής και σημαντικό μέρος της καθημερινότητας.

 Επίσης η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου κα Ρένα Χαλιώτη ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου με τη συμμετοχή των παιδιών τους, τονίζοντας ότι οι αθλητικές δραστηριότητες θα συνεχισθούν με την ίδια συνέπεια, καθώς προσφέρουν τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Η κα Χαλιώτη ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες που θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα.

Στους εσωτερικούς αγώνες κολύμβησης παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, η Πρόεδρος του Οργανισμού Μουσείων Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» Ελένη Λέκκα και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο