Μία εξαιρετική συναυλία παραχώρησε η Ορχήστρα Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από τη συναυλία που παραχώρησε η Ορχήστρα Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο Αμφιθέατρο του πολυχώρου MAROUSSI PLAZA, παρουσία πλήθους φίλων της μουσικής.


Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους φίλων της μουσικής πραγματοποιήθηκε η συναυλία από την Ορχήστρα Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο Αμφιθέατρο του πολυχώρου MAROUSSI PLAZA, την Κυριακή 1 Απριλίου 2012.


Στη συναυλία, υπό τη διεύθυνση του Ευάγγελου Μπουτούνη, οι μαθητές από τα τμήματα κιθάρας του Ωδείου Αμαρουσίου και με τη συμμετοχή του Δημήτρη Κωστόπουλου, του Ορφέα Κοκκινιά του Αντώνη Παπαδάκη, του Μάρκου Μισίκου και του Λουκά Κυριακίδη παρουσίασαν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό.
Μεταξύ των έργων που παρουσίασαν ήταν τα έργα των I.Albeniz, Barrios Mangore, R. Dyenz, A. Piazzolla, Ε. Μπουντούνη, Μ. Χατζιδάκι, καθώς, επίσης, κινηματογραφική μουσική και παραδοσιακά τραγούδια.
Σολίστ της συναυλίας ήταν η Λυδία Μπουτούνη, ενώ τη γενική επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν η Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη και η Ελένη Χόζου.


Τη συναυλία παρακολούθησε ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Πέππας, ο οποίος εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη συνεχάρη τους συντελεστές της συναυλίας για την εξαιρετική εκτέλεση των έργων από την Ορχήστρα Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου, προσθέτοντας ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει την προσπάθεια τόσο του εκπαιδευτικού προσωπικού, όσο και των μαθητών του Ωδείου και βρίσκεται στο πλευρό τους για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο