Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στη 3η απολογιστική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Νέο Μαρούσι»

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπο από τη Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι» με τη συμμετοχή μελών της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.


Στην 3η απολογιστική γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Το Νέο Μαρούσι», κατά την οποία συζητήθηκαν τα πεπραγμένα του Δ.Σ., ο οικονομικός απολογισμός του 2011 και ο προϋπολογισμός  του 2012, καθώς και τα θέματα που αφορούν την περιοχή,  συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.      


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησαν ο αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Πέππας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Κόκκαλης, Αντώνης Παρτσινέβελος, Νικόλαος Αλεπούς, ο Πρόεδρος της ΚΕ.Α.ΔΑ. κ. Γεώργιος Ζήκος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης.
 Παραβρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος κα. Κατερίνα Αναστασιάδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κούκουζας.  


Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου άκουσε με τη δέουσα προσοχή τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή του Νέου Αμαρουσίου. Ο κ. Πέππας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι αποφασίστηκε η διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησίας από το 5ο Τμήμα του ΣτΕ και αναμένεται η καθαρογράφηση της απόφασης. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται και η μελέτη για τα όμβρια ύδατα, η οποία πρόκειται να κατατεθεί για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Ο κ. Πέππας αναφέρθηκε και στις μεταβολές που θα προκύψουν με την ολοκλήρωση της κυκλοφοριακής μελέτης, αφού ληφθούν υπόψη οι παρατηρήσεις των κατοίκων της περιοχής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο