Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα με θέμα: «Η Υγεία της Γυναίκας», στο πλαίσιο του αφιερώματος του Δήμου Αμαρουσίου για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Print Friendly, PDF & Email

Καταξιωμένοι επιστήμονες ανέπτυξαν θέματα υγείας που αφορούν τις γυναίκες, στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, με την ευκαιρία του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, τόνισε τη σπουδαιότητα της πρόληψης  και ειδικότερα σε νοσήματα που αφορούν το γυναικείο πληθυσμό, υπογραμμίζοντας ότι, σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση κάθε γυναίκας για την αναγκαιότητα του προληπτικού ελέγχου στη διατήρηση και προαγωγή της υγείας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς τους συναδέλφους του ιατρούς για τη συμμετοχή τους στην ημερίδα.               

Μετά από το θερμό καλωσόρισμα από του βήματος των παρισταμένων από την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, ο κ. Χρήστος Παπασιδέρης αγγειοχειρουργός, διδάκτωρ Παν/μιου Αλεξανδρούπολης, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο κ. Ιωάννης Ιωαννίδης μαιευτήρας, χειρουργός γυναικολόγος, υποψ. διδάκτωρ Παν/μιου Αθηνών, Διευθυντής Γυναικολογικού Τμήματος City Clinic και ο Δημήτρης Δανιάς οικογενειακός Σύμβουλος, ανέπτυξαν ιατρικά θέματα σχετικά με την ειδικότητά τους.

Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμος Αμαρουσίου και οι ιατροί ομιλητές προσέφεραν σε όλες τις γυναίκες που παραβρέθηκαν ιατρικό διαγνωστικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Ρώτας, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Ιωάννου και Πέτρος Κόνιαρης, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΜε επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα με θέμα: «Η Υγεία της Γυναίκας», στο πλαίσιο του αφιερώματος του Δήμου Αμαρουσίου για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας_1


Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα με θέμα: «Η Υγεία της Γυναίκας», στο πλαίσιο του αφιερώματος του Δήμου Αμαρουσίου για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο