Κοινωνική δράση του Δήμου Αμαρουσίου για την στήριξη ευπαθών ομάδων της Πόλης μας

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι γέλιο, είναι ΖΩΗ!

Με αίσθημα ευθύνης σε μια κρίσιμη συγκυρία για την χώρα μας ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει με τις δράσεις του να στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών του και να παρέχει κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη.
 

Ο αθλητισμός είναι χαρά, είναι γέλιο, είναι ΖΩΗ!

Δημήτρης Κουρεμένος και Ναταλία Δραγούμη «αντιμέτωποι» στην άμμο για κοινωνικό σκοπό με τους Δημήτρη Χατζόπουλο και Ελευθερία Μπερέτη!

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη  στα πλαίσια της υγιούς ,εποικοδομητικής ,ωφέλιμης για την προώθηση και την συμβολή της άθλησης σε όλους τους τομείς συνεργασία , η ΚΕΔΑ  και το Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Προγράμματος BEACTIVE 2018 διοργάνωσαν αγώνα EXHIBITION GAME στον οποίο έλαβαν μέρος  Αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωφών BEACH VOLLEY με την επιλεγμένη ομάδα αθλητών και ηθοποιών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθηκε στο κλειστό τύπου μοναδικό προπονητικό κέντρο OAKA  INDOOR  BEACH VOLLEY με Ολυμπιακή χαλαζιακή άμμο,  που σύμφωνα με τις προδιαγραφές είναι το καλύτερο στα Βαλκάνια και ένα από τα 5 καλύτερα στην Ευρώπη.

Παράλληλα υπήρξε και κοινωνική δράση ,αφού πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων για τις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Αμαρουσίου .

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για αυτή την εξαιρετική εκδήλωση τόνισε ότι,

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στο αθλητές μεγάλου κύρους που έχουν σηκώσει την πατρίδα μας ψηλά συμμετέχουν σήμερα σε αυτή την εκδήλωση με έντονα κοινωνικά και φιλανθρωπικά χαρακτηριστικά, στηρίζοντας μέσω της παρουσίας τους ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου.

Με αίσθημα ευθύνης σε μια κρίσιμη συγκυρία για την χώρα μας ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει με τις δράσεις του να στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών του και να παρέχει κάθε δυνατή προσπάθεια σε αυτούς που έχουν περισσότερη ανάγκη». 

 Ο κ. Πατούλης βράβευσε με τιμητική πλακέτα όλους τους Αθλητές  και την Πρόεδρο του OAKA  INDOOR  BEACH VOLLEY  κ.  Χριστίνα Νικολοπούλου για την συμμετοχή τους και τους συνεχάρη για την κοινωνική προσφορά τους στην πόλη.

Η κ. Νικολοπούλου  απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αμαρούσιου κ. Γιώργο Πατούλη για το μεγάλο αυτοδιοικητικό του έργο και την αμέριστη στήριξη του στον αθλητισμό και ειδικότερα στη νεολαία της πόλης.

Επίσης βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πέππας για την προσφορά του στον Αθλητισμό μέσα από τις πολυποίκιλες αθλητικές δράσεις της ΚΕΔΑ, ενώ βραβεύτηκε και η κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου ως επικεφαλής του Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου και Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής για τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης σε συνεργασία με το BE ACTIVE και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.    

Η κ. Νικολοπούλου αναγνωρίζοντας την προσφορά του κ. Πατούλη στον αθλητισμό, παρέχει 50% έκπτωση στα παιδιά των δημοτών του Δήμου μας και δωρεάν συμμέτοχη στα παιδιά των κοινωνικά ευπαθών οικογενειών, για να ενταχθούν και να προπονούνται στην ομάδα του Beach volley.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Γενικός Συντονιστής του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BE ACTIVE της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Διονύσης Καρακάσης.

 

Σχετικά αρχείαΚοινωνική δράση του Δήμου Αμαρουσίου για την στήριξη ευπαθών ομάδων της Πόλης μας_1


Κοινωνική δράση του Δήμου Αμαρουσίου για την στήριξη ευπαθών ομάδων της Πόλης μας_2


Κοινωνική δράση του Δήμου Αμαρουσίου για την στήριξη ευπαθών ομάδων της Πόλης μας_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο