Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Judo «Σπύρος Λούης» συμμετείχαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία αθλητών του Judo και φίλων του αθλήματος, ο ιστορικός Αθλητικός Σύλλογος judo «Σπύρος Λούης» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές για το 2017, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.   

 

Εκ μέρους του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σπύρος Σταθούλης απευθύνοντας θερμό χαιρετισμό στους παριστάμενους, συνεχάρη το Δ.Σ. του Συλλόγου, τους προπονητές και τους αθλητές για τις διακρίσεις που πέτυχαν το 2017 και τους ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους στόχους που έχουν θέσει για τη νέα χρονιά, με ακόμη περισσότερα χρυσά μετάλλια.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Τσοπανέλης ευχαρίστησε το Δήμο Αμαρουσίου για την υποστήριξή του στο άθλημα, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την προσφορά του στον αθλητισμό και το «Ευ Αγωνίζεσθαι», Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Σταθούλης.  

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, Κων/νος Ρώτας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης και Πέτρος Κόνιαρης.         

                

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίδειξη του αθλήματος judo από νεαρούς αθλητές.

Σημειώνεται ότι, ο Αθλητικός Σύλλογος judo «Σπύρος Λούης» είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Judo,με πολύ μεγάλες διακρίσεις στο χώρο του αθλήματος.

 

Σχετικά αρχείαΣτην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Judo «Σπύρος Λούης» συμμετείχαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου_1


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Judo «Σπύρος Λούης» συμμετείχαν εκπρόσωποι της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο