Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, η «πράσινη συμμαχία» των πολιτών συμμετείχε στη νέα δεντροφύτευση στο δάσος του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης

Print Friendly, PDF & Email







Εθελοντές, μαθητές, μέλη Εξωραϊστικών Συλλόγων και εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχουν στη δεντροφύτευση για να πρασινίσουν και πάλι οι εκτάσεις που κάηκαν το 2009.
|download file .jpg 108Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το γιό του Αλέξανδρο στη δεντροφύτευση στο δάσος του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, με την ενεργό συμμετοχή του Αντιδημάρχου Επ. Κατσιγιάννη και του υπεύθυνου γραφείου περιβάλλοντος Π. Τσιτσιμπάση. 
|download file .jpg 244Kb|



Δυναμικό παρών είχε ο Δήμος Αμαρουσίου, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και στη νέα δεντροφύτευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις εκτάσεις που κάηκαν το 2009 στην περιοχή πάνω από το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.


Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εθελοντές, μαθητές από σχολεία, μέλη εξωραϊστικών συλλόγων της πόλης, αλλά και εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου συνέβαλαν με τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια να πρασινίσει και πάλι η περιοχή.
Στη δεντροφύτευση συμμετείχαν επίσης από  το Δήμο, το Γραφείο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, η Δημοτική Αστυνομία, ενώ είχε διατεθεί και το Δημοτικό ασθενοφόρο.           


Ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του επανέλαβε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου και η «πράσινη συμμαχία» των πολιτών θα συνεχίσουν να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε δράση που έχει στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την αναγέννηση του δασικού πλούτου της χώρας μας, με κεντρικό σύνθημα «για κάθε δέντρο που καίγεται θα φυτεύουμε δύο».

Μετάβαση στο περιεχόμενο