Στις εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας του «ΜΗΤΕΡΑ» και του «ΥΓΕΙΑ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Ομίλου MIG και Αντιπρόεδρο του Ομίλου Υγεία κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, τον Προέδρο των Δ.Σ. «ΜΗΤΕΡΑ» και «ΥΓΕΙΑ» κ. Κων. Σταύρου, και πλήθος στελεχών του Ομίλου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 99Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εύχεται στο επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» καλή και δημιουργική χρονιά.
|download file .jpg 84Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Ομίλου MIG και Αντιπρόεδρο του Ομίλου Υγεία κ. Ανδρέα Βγενόπουλο.
|download file .jpg 93Kb|


Στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γενικής – Μαιευτικής – Παιδιατρικής Κλινικής «ΜΗΤΕΡΑ» και του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011.

Παρουσία του Προέδρου του Ομίλου MIG και Αντιπροέδρου του Ομίλου Υγεία κ. Ανδρέα Βγενόπουλου, του Προέδρου των Δ.Σ. «ΜΗΤΕΡΑ» και «ΥΓΕΙΑ» κ. Κων. Σταύρου και πλήθους στελεχών από τις Διοικήσεις όλων των εταιρειών του Ομίλου Υγεία, το  επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έκοψε την πίτα ανταλλάσοντας θερμές ευχές για το 2011.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την ανταπόκριση και την αθόρυβη προσφορά τους στους συμπολίτες μας.
Ιδιαίτερα, ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου για την στενή συνεργασία τόσο του ΜΗΤΕΡΑ, όσο και του ΥΓΕΙΑ με το Δήμο Αμαρουσίου.
«Στο πλαίσιο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Αμαρουσίου – πρόσθεσε – και στην  κρίσιμη οικονομικά συγκυρία που περνά η χώρα μας, παρέχετε τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης μας που είναι κάτοχοι της Artemis Card για δωρεάν ιατρικές επισκέψεις καθημερινά από τις 10 το βράδυ έως τις 7 το πρωί και το Σαββατοκύριακο, καθώς και ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με σημαντικό χαμηλότερο κόστος».

Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2011.

Μετάβαση στο περιεχόμενο