Με εορταστική διάθεση και παρουσία πλήθους χορευτών και του Δημάρχου Γ. Πατούλη, πραγματοποιήθηκε το φετινό λάτιν πάρτυ του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βασίλη Κόκκαλη, προϋπαντώντας τους παρευρισκομένους στην αποκριάτικη βραδιά. Μαζί τους η υπεύθυνη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού για τους ευρωπαϊκούς χορούς Έφη Κεραμάρη.Σε χορευτικές φιγούρες επιδόθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα.


Πλήθος χορευτών μεταμφιεσμένων και μη, ξεφάντωσε στο φετινό αποκριάτικο χορό του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, μελών και φίλων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο αποκριάτικο Latin Party που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου για τον εορτασμό των Αποκριών.


Μικροί και μεγάλοι, μεταμφιεσμένοι και μη, ακολουθώντας τους εορταστικούς ρυθμούς της αποκριάτικης βραδιάς, χόρεψαν και διασκέδασαν, αφήνοντας για λίγο τις έγνοιες στην άκρη. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος διασκέδασε μαζί με τους παρευρισκομένους.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, προέτρεψε τους συμμετέχοντες να επιστρατεύσουν τη θετική τους διάθεση κόντρα στο γκρίζο των καιρών, και να διατηρούν τη ζωντάνια τους συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Δήμου.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Κόκκαλης.


Την αποκριάτικη διακόσμηση της αίθουσας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού είχαν επιμεληθεί οι μαθητές του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών του Κέντρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο