Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, τον Αντιδήμαρχο Αντ. Παρτσινέβελο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη, το Δημοτικό Σύμβουλο Επ. Κατσιγιάνη, τον Αντιδήμαρχο ν. Αλεπού (δεξιά ) και τη Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελ. Λέκκα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κ. Κανελλάκη, τον Αντιδήμαρχο Σπ. Σταθούλη και το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Πολυχρονιάδη (αριστερά), αθλητές, προπονητές και γονείς στην εκδήλωση του   Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου, όπου τιμήθηκε ο εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Μέσων Ενημέρωσης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, Π. Γκαραβέλης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου. Δίπλα του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου Δ. Λέμης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει τα βραβεία στην Φ. Γιαγλόγλου και στον Π. Πεπονή για την διάκριση τους στο άθλημα της σκοποβολής.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εμ. Μπόγδανο, ο οποίος παρέλαβε το κύπελο εκ μέρους της ομάδας ποδοσφαίρου του Ομίλου.


Στην εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην οποία γιορτάστηκαν και τα 55 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χατζηκώνστα από αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους του ομίλου.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν τον περασμένο χρόνο στα αγωνίσματα τους, εκφράζοντας τις θερμές ευχές του στα  μέλη της αθλητικής οικογένειας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου το χρόνο που διανύουμε να επιτύχουν ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις.


Ο κ.Δήμαρχος απένειμε τα βραβεία στους αθλητές και τις αθλήτριες που πρώτευσαν στο άθλημα της Σκοποβολής, στους διασυλλογικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του αείμνηστου Προέδρου του Ομίλου Αργύρη Παναγιωτόπουλου, στα πρώτα «Παναγιωτοπουλεία Σκοποβολής».
Επίσης, βραβεία απένειμε στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ομίλου, για την άνοδο της στη Β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αττικής


Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Παναγιώτης Γκαραβέλης εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Μέσων Ενημέρωσης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών, πατέρας αθλητή και προπονητή σήμερα του Ομίλου Παραδείσου. 
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Λέμης ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Ομίλου τον κ. Παναγιώτη Γκαραβέρη για την ευγενική προσφορά του επιδόματος αναπηρίας του προς το Σύλλογο.


Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους και οι αθλητές στα υπόλοιπα τμήματα του Ομίλου (σκάκι, ξιφασκία, άρση βαρών, τζούντο, τοξοβολία, ποδηλασία, χάντμπολ). Τα βραβεία απένειμαν η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ελένη Λέκκα οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Αντώνης Παρτσινέβελος, Νικόλας Αλεπούς, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλαύτης και Δημήτριος Πολυχρονιάδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο