Μέσα σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και χαράς οι αθλητές των Special Olympics έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο της Επιτροπής Αλληλεγγύης Πολιτών με Ανάγκες Υποστήριξης 2470 Ροταριανής Περιφέρειας Μ. Αναγνωστάκη – Τριανταφύλλου, εύχεται Υγεία και ευημερία στους αθλητές των Special Olympics και τους συνοδούς στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Με εορταστική διάθεση και τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών των Special Olympics και των συνοδών τους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.


Την εκδήλωση διοργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης Πολιτών με Ανάγκες Υποστήριξης 2470 Ροταριανής Περιφέρειας, με Πρόεδρο την κα. Μαργαρίτα Αναγνωστάκη – Τριανταφύλλου και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.


Ο κ. Πατούλης καλωσόρισε τους αθλητές των Special Olympics στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και τους εξέφρασε την αμέριστη αγάπη και υποστήριξη που έχουν τόσο από το Δήμο, όσο και από τον ίδιο προσωπικά στην προσπάθεια τους για συμμετοχή και διάκριση στους αγώνες των Special Olympics. 
Επίσης ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους το 2012 να είναι δημιουργικό με Υγεία και ευημερία και ευχαρίστησε προσωπικά την κα. Αναγνωστάκη- Τριανταφύλλου για την προσπάθεια της και τη συμπαράσταση που προσφέρει στους αθλητές.
Από την πλευρά της η κα Αναγνωστάκη εξέφρασε εκ μέρους όλων τις θερμές ευχαριστίες της προς τον κ. Πατούλη για στήριξη και την άμεση ανταπόκρισή του στα ζητήματα που αφορούν στους αθλητές των  Special Olympics.              


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς τα μέλη των Special Olympics παρακολούθησαν παράσταση Καραγκιόζη, προσφορά της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ΠΑΝΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» με Πρόεδρο την κα. Διόνη Βαρδάκα.


Τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση ήταν ευγενική χορηγία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση.Παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλας Αλεπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο