Με εκπροσώπους της Γερμανικής Σχολής Αθηνών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη, δίπλα στο Διευθυντή της Γερμανικής Σχολής Αθηνών Τόμας Φίσερ (δεξιά), το μέλος του Δ.Σ της Γερμανικής Σχολής Αθηνών Τόμας Γκρέβε, και το Διευθυντή του Λυκείου της Γερμανικής Σχολής Βασίλη Τόλια.
|download file .jpg 81 Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έχει μόλις προσφέρει ένα λεύκωμα για το Μαρούσι στο Διευθυντή της Γερμανικής Σχολής Αθηνών Τόμας Φίσερ.
|download file .jpg 74 Kb|Συνάντηση με εκπροσώπους της Γερμανικής Σχολής Αθηνών είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο και στον εκπαιδευτικό φορέα που εδρεύει στο Μαρούσι όπως και ζητήματα που σχετίζονται με την κυκλοφορία στη γύρω από το σχολείο περιοχή.

Η συνάντηση του Δημάρχου με το Διευθυντή της Γερμανικής Σχολής Αθηνών Τόμας Φίσερ, πραγματοποιήθηκε παρουσία, επίσης, του εκπροσώπου του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής Τόμας Γκρέβε, του διευθυντή του Λυκείου της Γερμανικής Σχολής Αθηνών Βασίλη Τόλια, και από μέρους της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρη Καρλαύτη.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρατηρείται στην περιοχή, και εξετάστηκαν προτάσεις και λύσεις. Παράλληλα, αμοιβαία εκφράστηκε η διάθεση για ακόμη στενότερη συνεργασία και ανάπτυξη δραστηριοτήτων ανάμεσα στο Δήμο και στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο