Με επιτυχία διεξήχθη το 2ο Διεθνές Κύπελο Μαχητικών Σπορ στο Μαρούσι, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΗ Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρ. Χαλιώτη με τον Στ. Πολίτη, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου ZEN Fighting Club, κατά την παραλαβή της τιμητική πλακέτας σε ένδειξη εκτίμησης για τη συμπαράσταση και στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στους αθλητές και το σύλλογο.
|download file .jpg 65 Kb|


|download file .jpg 75 Kb|


Με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 700 αθλητών από την Ελλάδα και την Ευρώπη διεξήχθη το 2ο Διεθνές Κύπελλο Μαχητικών Σπορ  στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, της WKA (World Kickboxing and Karate Association) και της Ε.Ο.Μ.Α. (Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων).

Στη διήμερη αθλητική συνάντηση οι αθλητές από 5 έως 35 ετών του Kick boxing και άλλων πολεμικών τεχνών διαγωνίστηκαν για τον τελικό της αντίστοιχης κατηγορίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και αγώνες επίδειξης.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη, η οποία μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Δήμαρχου και διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό τους και στηρίζει τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και προσφέρουν δημιουργική διέξοδο στη νεολαία μας. Η κα Χαλιώτη βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν, ενώ παρέλαβε τιμητική πλακέτα, εκ μέρους του συλλόγου ZEN Fighting Club που ήταν και ο διοργανωτής των αγώνων, ως ένδειξη εκτίμησης για τη συμπαράσταση και τη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου τόσο στους αθλητές, όσο και στο σύλλογο. Την αθλητική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WKA και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Μ.Α. Γ. Σαριγιαννίδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο