Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγο του Μαρίνα, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Σπ. Σταθούλη, την πρώην Πρόεδρο Ε. Λέκκα,  τους Δημοτικούς Συμβούλους Κ. Αντωνόπουλο και Γιαν. Πουλόπουλο, εργαζόμενους και φίλους του Οργανισμού στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 96KB|


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» για το προσωπικό του, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία των εργαζομένων με τη διοίκηση και ζήτησε τη συνδρομή τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ώστε ο Αθλητικός Οργανισμός να εξακολουθήσει να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες ποιότητας στα 4.000 μέλη του, παιδιά και ενήλικες που συμμετέχουν στα προγράμματά του.
Κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό του έργου αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου ποδοσφαίρου, στην κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στο  Νέο Τέρμα, καθώς και στις εργασίες επισκευής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.
Παράλληλα, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή περιμένει την τελική έγκριση για το γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο-2ο Λύκειο  για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής. Επίσης μετά τη λήξη των μαθημάτων στα σχολεία θα πραγματοποιηθεί συντήρηση των αύλειων χώρων, ώστε να είναι ασφαλείς για τα παιδιά μας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σπύρος Σταθούλης ζήτησε τη συνεργασία των εργαζομένων για την ευόδωση του σκοπού του Αθλητικού Οργανισμού και την επίδειξη επαγγελματισμού στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, ενώ τους υποσχέθηκε ότι η διοίκηση θα βρίσκεται στο πλευρό τους.


Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Διευθυντής του Οργανισμού Βασ. Κωνσταντίνου, η πρώην Πρόεδρος κα Ελ. Λέκκα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Πουλόπουλος, Κ. Αντωνόπουλος, Ν. Πέππας, Γλ. Μοστρού, Παν. Σαγρής και Ν. Κάββαλος.Μετάβαση στο περιεχόμενο