Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με τη διοικητή του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Β.Α. Αττικής

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης με την διοικητή του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Β.Α. Αττικής και συναδέλφους της κατά τη συνάντηση τους στο Δημαρχείο  Αμαρουσίου.
|download file .jpg 86KB|


Εθυμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε η Διοικητής του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Β.Α. Αττικής, Υπαστυνόμος Β’ κα Βασιλική Βαβάτσικου, συνοδευόμενη από συναδέλφους της του οικείου Τμήματος.


Ο κ. Δήμαρχος ανέπτυξε στην κα Βαβάτσικου τις προϋποθέσεις που διαθέτει το Μαρούσι, ώστε να αναδειχθεί σε ιδανικό τουριστικό προορισμό.    
 Όπως  είναι οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, το δίκτυο Μουσείο και Χώρων Πολιτισμού, (Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη, Σπαθάρειο Μουσείο Σκιών, Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Λαογραφικό Μουσείο και το Μουσείο Τσαρούχη). Επίσης η σημαντική μεταβυζαντινή κληρονομιά, με τους ιερούς ναούς ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού κάλλους,  η κεραμική τέχνη, οι σημαντικές υποδομές για τη διοργάνωση εκθέσεων συνεδρίων κ.α.


Η κα Βαβάτσικου ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την φιλοξενία και συμφώνησαν για την περαιτέρω στενή συνεργασία τους, προς όφελος της πόλης και των κατοίκων.       


Μετάβαση στο περιεχόμενο