Στην κοπή πίτας του Α. Ο. Ακάδημου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα, η πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Ελ. Λέκκα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών κ. Π. Δημητρίου και η Πρόεδρος της Βορέειου Βιβλιοθήκης κ. Γλ. Μοστρού.
|download file .jpg 114KB|Οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Πετρόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιώργος Αλεξόπουλος, με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.
|download file .jpg 91KB|Παρουσία πλήθους αθλητών, παραγόντων του ποδοσφαίρου και του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, έγινε χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η κοπή της πίτας του Αθλητικού Ομίλου Ακάδημου Αμαρουσίου.
Στην εκδήλωση ο Ακάδημος τίμησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλο, του Παναθηναϊκού Αντώνη Πετρόπουλο και της ΑΕΚ Γιώργο Αλεξόπουλο, για την προσφορά τους στο άθλημα.
Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» στους αθλητές του συλλόγου και τόνισε «το παράδειγμα του Ακάδημου, που έχει καταφέρει να φέρει αρκετά νέα παιδιά στις τάξεις του, πρέπει να το ακολουθήσουν κι άλλοι σύλλογοι».
Ο κ. Δήμαρχος απένειμε την τιμητική πλακέτα στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Ζήκος στον Αντώνη Πετρόπουλο και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Σ. Σταθούλης στον Γ. Αλεξόπουλο, ενώ η πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Ελ. Λέκκα απένειμε τιμητική πλακέτα στον αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΑ κ. Φρ. Αρμάο.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ακόμη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ν. Πέππας, Γ. Πουλόπουλος, Π. Σαγρής, Γλ. Μοστρού, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Π. Δημητρίου, ο προπονητής της Καλλιθέας κ. Στ. Σταθόπουλος και πολλοί αθλητές και φίλοι του συλλόγου.Μετάβαση στο περιεχόμενο