Κεφάτη διάθεση και ξέφρενοι λάτιν ρυθμοί επικράτησαν στο αποκριάτικο Latin party του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, με την υπεύθυνη των ευρωπαϊκών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Έ. Κεραμάρη, και τους βραβευθέντες μαθητές.O δάσκαλος χορού Π. Κορμάς, με την παρτενέρ του Ντ. Αρτικού, στη διάρκεια της χορογραφίας τους.H δασκάλα χορού Κ. Γερογιάννη, με τις μαθήτριές της, παρουσιάζοντας πρόγραμμα Zumba. Μεταμφιεσμένοι και μη, οι παρευρισκόμενοι επιδόθηκαν σε ένα ατελείωτο χορευτικό «γαϊτανάκι».


 


Με μεγάλη συμμετοχή χορευτών και καρναβαλιστών πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό αποκριάτικο Latin Party που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου για τους φίλους των Αποκριών και του χορού. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, απένειμε μετάλλια και διπλώματα στους μαθητές του επαγγελματικού τμήματος λάτιν χορών του Κέντρου επιβεβαιώνοντας τις χορευτικές τους δεξιότητες.


Στη διάρκεια της βραδιάς ορευτές κάθε ηλικίας, μεταμφιεσμένοι και μη, επιδόθηκαν σε ένα ξέφρενο χορευτικό πρόγραμμα απολαμβάνοντας μία βραδιά γεμάτη ρυθμό, κέφι και αποκριάτικη διάθεση.


Τα αποκριάτικο πρόγραμμα εμπλούτισαν με τις χορογραφίες τους οι καθηγητές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, και συγκεκριμένα, ο Τάσος Κατσάρας, με τους μαθητές του, που χόρεψαν στο ρυθμό της salsa, η Κωνσταντίνα Γερογιάννη, με τις μαθήτριές της, που παρουσίασαν πρόγραμμα Ζumba, και ο Παναγιώτης Κορμάς, με την παρτενέρ του Ντέμυ Αρτικού, που παρουσίασαν μία ξεχωριστή χορογραφία.


Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, συνεχάρη και ευχαρίστησε το προσωπικό του ΚΤΠ και όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία της ξεχωριστής αυτής εορταστικής ατμόσφαιρας. Παράλληλα, επισφραγίζοντας το ταλέντο των μαθητών του επαγγελματικού τμήματος χορών λάτιν του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού με δάσκαλο τον Παναγιώτη Κορμά, τους απένειμε διπλώματα και μετάλλια -αναγνωρισμένα παγκοσμίως από το International Dance Teachers Association. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν οι μαθητές Ευθύμιος Παρώνης, Μαρία Μπέκα, Πόπη Θεοδωροπούλου, Μιλτιάδης Κατέβας, Βασιλική Σπύρου, Σοφία Κουτσομύτη, Αικατερίνη Κακουλίδου, Μαριβίλη Αλεξιάδου και Δήμητρα Αντωνάκη.


Μέρος του ποσού των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από το αποκριάτικο Latin party πρόκειται να διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.


Παρούσα στο αποκριάτικο χορό ήταν και η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο