Παρατείνεται έως τις 26 Μαρτίου 2013 η διάθεση 30 υποτροφιών από το Αθλητικό Τμήμα Δήμου Αμαρουσίου, προσφορά του Αθλητικού Συλλόγου Αμαρουσίου Kung Fu «ΖΕΝ» για μικρούς μαθητές, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης

Print Friendly, PDF & Email

Τριάντα (30) υποτροφίες προσφέρει για μικρούς μαθητές ο Αθλητικός Σύλλογος Αμαρουσίου Kung Fu «ΖΕΝ για το άθλημα του Κουνγκ Φου (αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης που αναπτύσσει ο Δήμος Αμαρουσίου με τις επιχειρήσεις της πόλης και μετά από πρωτοβουλία του υπεύθυνου του γραφείου, Δημοτικού Συμβούλου κου Νικόλα Αλεπού.                 


Οι υποτροφίες αφορούν δωρεάν φοίτηση τρίμηνης διάρκειας στον Αθλητικό Σύλλογο Kung Fu ( Βασ. Σοφίας 38) και απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 5 ετών, 6 και 7 ετών, δημότες ή κατοίκους Αμαρουσίου.     


Οι γονείς που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο άθλημα μπορούν να το δηλώσουν τηλεφωνικά μέχρι 26 Μαρτίου 2013, στη Γραμματεία του Αθλητικού Τμήματος Δήμου Αμαρουσίου, τηλ. 210 – 610.76.50.


Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει κατόπιν κλήρωσης στο Αθλητικό Τμήμα Δήμου Αμαρουσίου.     

Μετάβαση στο περιεχόμενο