Στον αποκριάτικο χορό του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Ν. Πέππας, εκπροσωπώντας το  Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Αντιδήμαρχο Β. Κόκκαλη στην εκδήλωση του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Επίσης η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Μ. Ζερβάκη, η Αρχηγός των Μεγάλων Οδηγών Τζ. Κούρτη, η Αρχηγός της Ομάδας Οδηγών Κ. Μάκου, η Αρχηγός Σμήνους Αγγ. Κόκκαλη.        


 


Στον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού για την ενίσχυση των Oμάδων, ενόψει των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας, ενώ παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου ο Αντιδήμαρχος κος Βασίλης Κόκκαλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Γεώργιος Ιατρίδης.


Σε μία φιλική και με χαρούμενη διάθεση ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή των Στελεχών,των Ομάδων και των φίλων του Τοπικού Τμήματος Αμαρουσίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ο κος Πέππας μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κου  Γιώργου Πατούλη, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αρωγός και στηρίζει την προσπάθεια του Τοπικού Τμήματος για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών της πόλης με τις αρχές,τις αξίες και τα ιδεώδη του Οδηγισμού, μέσα από βιωματικές δράσεις που καλλιεργούν μεταξύ άλλων την αγάπη και το σεβασμό στο περιβάλλον, την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο, την κοινωνικοποίηση των μελών του.
Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα στελέχη του Τοπικού Τμήματος για την εθελοντική συμμετοχή των Ομάδων στις κοινωνικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου.                     


Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος κα Μαριάννα Ζερβάκη, η Αρχηγός των Μεγάλων Οδηγών κα Τζίνα Κούρτη, η Αρχηγός της Ομάδας Οδηγών κα Κική Μάκου, η Αρχηγός Σμήνους κα Αγγελική Κόκκαλη.        


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο