Καμία ανοχή στην ανομία και στην παρεμπόδιση του έργου της Δημοτικής Αρχής στην λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου στο Κτήμα Καρέλλα για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών

Print Friendly, PDF & Email

Με βανδαλισμούς και εκτεταμένες καταστροφές στις υποδομές άγνωστοι προσπαθούν να αποτρέψουν τη λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου στο Κτήμα Καρέλλα, που έχει παραχωρηθεί σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για την κάλυψη μέρους των καθημερινών τους αναγκών για σίτιση.     

Ο Δημοτικός Λαχανόκηπος λειτουργεί σε έκταση πέντε στεμμάτων στο Κτήμα Καρέλλα, μετά με την υπ’ αριθμό απόφαση 302/2014 του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, με την οποία παραχωρείται δωρεάν η ανωτέρω έκταση για τη δημιουργία Δημοτικού Λαχανόκηπου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων- Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Αμαρουσίου».          

Χωρίς καμία κοινωνική ευαισθησία, λειτουργώντας ανεύθυνα υπό τη σκιά της ανωνυμίας, τα άτομα αυτά, το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαϊου κατέστρεψαν τα περιφραγμένα αγροτεμάχια των δικαιούχων που έχουν επιλεγεί από την Κοινωνική Υπηρεσία με κοινωνικά κριτήρια. Δεν έχουν διστάσει μάλιστα να καταστρέψουν το αρδευτικό σύστημα, να προκαλέσουν ακόμη και  φθορές στα μηχανήματα που πραγματοποίησαν την ανάπλαση τους εδάφους και να καταστρέψουν ολοσχερώς την εξωτερική περίφραξη.     

Σε αυτούς τους αγνώστους που με τις πράξεις τους στέκονται απέναντι στους  κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας ο Δήμος Αμαρουσίου απαντά:
 
Καμία ανοχή στην ανομία και στην παρεμπόδιση του έργου της Δημοτικής Αρχής στην λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου.
Άμεσα θα κινηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες από τη Νομική Υπηρεσία του Δήμου για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι που βανδαλίζουν σε δημόσια περιουσία. Προς τούτο έχουν ήδη ενημερωθεί οι τοπικές αστυνομικές αρχές και άμεσα λαμβάνονται δραστικά μέτρα περιφρούρησης του χώρου.
Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει τη λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου και  να διαφυλάξει με κάθε νόμιμο μέσο τη δημοτική περιουσία και το έργο της Διοίκησης για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών μας.     

Στο Μαρούσι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου!

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τις καταστροφές του Δημοτικού Λαχανόκηπου στο Κτήμα Καρέλλα για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών


Στιγμιότυπο 2 από τις καταστροφές του Δημοτικού Λαχανόκηπου στο Κτήμα Καρέλλα για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών


Στιγμιότυπο 3 από τις καταστροφές του Δημοτικού Λαχανόκηπου στο Κτήμα Καρέλλα για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών


Στιγμιότυπο 4 από τις καταστροφές του Δημοτικού Λαχανόκηπου στο Κτήμα Καρέλλα για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών


Στιγμιότυπο 5 από τις καταστροφές του Δημοτικού Λαχανόκηπου στο Κτήμα Καρέλλα για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών

Μετάβαση στο περιεχόμενο