Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου: Μουσικό ταξίδι με τον Ηλία Ανδριόπουλο και τον Μανώλη Μητσιά στο Αμαλίειο

Print Friendly, PDF & Email


Η Θεοδώρα Μπάκα, ο Μανώλης Μητσιάς και ο Γιάννης Ιδομενέως στη συναυλία του Ηλία Ανδιόπουλου που έγινε στο Αμαλίειο.
|download file .jpg 52 KB|


Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης και ο Ηλίας Ανδριόπουλος
|download file .jpg 83 KB|


Ο κ.Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και τον γιο τους Αλέξανδρο, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης  & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Γ.Πουλόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μ.Μαραγκάκης.
|download file .jpg 140 KB|


Ένα μουσικό ταξίδι στα τραγούδια του συνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου, μας πρόσφερε την Δευτέρα 19 Ιουλίου, η συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά, που έγινε στο πλαίσιο των «Καλοκαιρινών Βραδιών Πολιτισμού» του Δήμου Αμαρουσίου στο θέατρο του Αμαλίειου.


Μαζί με τον μεγάλο μας ερμηνευτή, η Θεοδώρα Μπάκα και ο Γιάννης Ιδομενέως, τραγούδησαν κομμάτια από τα μουσικά έργα Γράμματα στον Μακρυγιάννη, τα Λαϊκά Προάστια, τις Ωδές του Ανδρέα Κάλβου, τους Προσανατολισμούς του Οδυσσέα Ελύτη και τους Αργοναύτες των Γιώργου Σεφέρη και Νίκου Γκάτσου, με τη συνοδεία στο πιάνο του Αχιλλέα Γουάστωρ, στο βιολοντσέλο του Βαγγέλη Νίνα και στο μαντολίνο του Αχιλλέα Ζιάκα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη στο τέλος της συναυλίας τον Ηλία Ανδριόπουλο, τον Μανώλη Μητσιά και τους υπόλοιπους συντελεστές, και τους ευχαρίστησε για την πολύ ωραία βραδιά που χάρισαν στους θεατές που βρέθηκαν στο θέατρο του Αμαλίειου.


Το «παρών» στη συναυλία έδωσαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μ. Μαραγκάκης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Πουλόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μ. Μπάρλας.


Μετάβαση στο περιεχόμενο