Γ. Πατούλης: «Ο πήχυς είναι πολύ ψηλά για την Τρίτη Ηλικία».

Print Friendly, PDF & Email
Σε κοινή συνεδρίαση η παράδοση και παραλαβή του ΔΣ του ΚΑΠΗ

|download _.jpg file 149 KB|

Σε κοινή συνεδρίαση παλαιών και νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ πραγματοποιήθηκε η διαδικασία  παράδοσης και  παραλαβής, παρουσία του Δημάρχου Γεώργιου Πατούλη.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει και τη φιλοσοφία διοίκησης της νέας Δημοτικής Αρχής, πρωτόγνωρη για τα δημοτικά δρώμενα στο Μαρούσι.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος υπογράμμισε την μεγάλη ευαισθησία που έχει η νέα Δημοτική Αρχή για την Τρίτη Ηλικία και σημείωσε ότι « ο πήχυς  είναι πολύ ψηλά ».

«Με πρωτότυπες ενέργειες και πρωτοβουλίες» πρόσθεσε «θα δώσουμε νέα ώθηση και θα αναβαθμίσουμε τη λειτουργία του ΚΑΠΗ, ώστε τα μέλη του να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ».

Ο νέος Πρόεδρος του ΚΑΠΗ, Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπούκος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι « η φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία θα είναι απεριόριστη και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών να ανέβει πολύ ψηλά ».

Τη διάθεση τους να συμβάλλουν στην καλύτερη συνεργασία εξέφρασαν  η αντιπρόεδρος του Δ.Σ του ΚΑΠΗ κα Βίκυ Λαδά και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του νέου ΔΣ του ΚΑΠΗ Ιωάννης Ζωγόπουλος, Γλυκερία Μοστρού – Αντωνέλου, Αθανάσιος Βελλής, Αικατερίνη Ιωάννου και Αλέξανδρος Μπρέγιαννης.

Από την πλευρά του ο τέως πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Παναγιώτης Πέτρου παρέδωσε τον απολογισμό της παλαιάς διοίκησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο