Για τη σημαντική συμβολή του Σ.Π.Α.Π στην προστασία του περιβάλλοντος τίμησε ο Δήμος Διονύσου τον Πρόεδρο του Συνδέσμου και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τη βράβευσή του από το Δήμαρχο Διονύσου Γ. Καλαφατέλη.Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με το Δήμαρχο Διονύσου Γ. Καλαφατέλη, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Κ. Κοντάκη, και μέλη της Διοίκησης του Δήμου Διονύσου.


 


Τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για την πολύτιμή συνεισφορά του Συνδέσμου στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και την ετοιμότητά του σε επίπεδο πολιτικής προστασίας, απένειμε ο Δήμαρχος Διονύσου Ιωάννης Καλαφατέλης, στην τελετή βράβευσης εκπροσώπων της Πολιτείας, Συνδέσμων και Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας.


Κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π κ. Πατούλης, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Διονύσου κ. Καλαφατέλη, αλλά και τους συνεργάτες του, με κυριότερο τον εντεταλμένο σύμβουλο για την πολιτική προστασία Κυριάκο Κοντάκη, για την πολύ καλή συνεργασία με τον Σύνδεσμο, και επανέλαβε την υποστήριξή του προς το εθελοντικό κίνημα που αποτελεί, όπως δήλωσε, το στυλοβάτη του έργου του Σ.Π.Α.Π τόσο στο κομμάτι της πολιτικής προστασίας αλλά και σε κάθε περιβαλλοντική δράση.


Την εκδήλωση διοργάνωσε το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου με την υποστήριξη του Οργανισμού Νεολαίας, ʼθλησης & Πολιτισμού Δήμου Διονύσου «ΘΕΣΠΙΣ».


Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν, επίσης, ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αττικής Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Βασίλης Φλόκας, καθώς και εθελοντές πολιτικής προστασίας από το Δήμο Διονύσου και άλλους Δήμους μέλη του Σ.Π.Α.Π.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο