Στην παρουσίαση της βιογραφίας της Πηνελόπης Δέλτα «Η Κυρία με τα μαύρα» της συγγραφέως Μ. Πικραμένου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση για την παρουσίαση της βιογραφίας της Πηνελόπης Δέλτα από την  συγγραφέα Μ. Πικραμένου.Παρουσία φίλων και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της πόλης του Αμαρουσίου η παρουσίαση του βιβλίου «Η Κυρία με τα Μαύρα»  Μ. Πικραμένου.    


 


Την εκδήλωση για την παρουσίαση της βιογραφίας της Πηνελόπης Δέλτα «Η Κυρία με τα Μαύρα»της συγγραφέως Μίτσης Πικραμένου τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012.


Η παρουσίαση της βιογραφίας της Πηνελόπης Δέλτα, της μεγάλης Ελληνίδας, που ήταν πρωτοπόρα για την εποχή της και με απίστευτη δραστηριότητα, διοργανώθηκε από τη Δημοτική Βορέειο Βιβλιοθήκη,στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης συνεχάρη την  συγγραφέα, επαγγελματία ερευνήτρια, ιστορικό, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών κα. Μίτση Πικραμένου   για την αξιόλογη και εμπεριστατωμένη μυθιστορηματική βιογραφία, που προέκυψε μετά από εκτεταμένη έρευνα, μέσα από την οποία αντλήθηκαν άγνωστα δημοσιεύματα της Πηνελόπης Δέλτα στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, καθώς και άλλα που ήταν γνωστά αλλά κανένας δεν τα είχε μελετήσει, αλλά και αρκετά νέα στοιχεία για τη δραστηριότητά της.


Για το βιβλίο μίλησαν ο Γιάννης Φλέσσας, δημοσιογράφος, συγγραφέας, η Θεοδώρα Αραμπαζή, υποψήφια διδάκτωρ ΕΜΠ, η Σύλβα Πάντου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου, ο Λευτέρης Σκιαδάς, δημοσιογράφος, συγγραφέας και ο Γιάννης Σπανδώνης, συγγραφέας. 


Το κοινό είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη συγγραφέα και να παραλάβει αντίτυπα του βιβλίου, υπογεγραμμένα από την ίδια. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κος Νικόλας Αλεπούς, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.     


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο