Μήνυμα Ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο έστειλαν τα παιδάκια επτά δημοτικών παιδικών σταθμών στo Α’ μέρος της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής τους παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Νίκο Κάββαλο, στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδικών σταθμών.Ευχές για Καλές Γιορτές και ένα Ελπιδοφόρο 2013 έστειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.


Σε ένα ποικίλο εορταστικό δρώμενο με αγγέλους, τον Αη Βασίλη, και πολλές ευχές για Ελπίδα, Ειρήνη και Αγάπη συμμετείχαν τα παιδιά των προνηπιακών τμημάτων των δημοτικών παιδικών σταθμών.


 


Μία όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα παιδιά που φιλοξενούνται σε επτά παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου πρωταγωνιστώντας στη Γιορτή που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων. Τη γιορτή που ολοκληρώνεται σε δύο μέρη, παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, γονείς, συγγενείς και φίλοι χειροκροτώντας τα παιδάκια για τη συμμετοχή τους στα εορταστικά δρώμενα και τις ευχές τους για το 2013.


Στο πρώτο μέρος της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής συμμετείχαν περισσότερα από 160 παιδάκια από τα προνηπιακά τμήματα των παιδικών σταθμών Αγίας Φιλοθέης, Κέντρου, Αγίου Νικολάου, Ψαλιδίου, Πολυδρόσου, Νέου Τέρματος και Σωρού.


Τα παιδάκια φορώντας ανάλογες του ρόλου τους εορταστικές στολές παρουσίασαν ένα μουσικοκινητικό δρώμενο – αναπαράσταση της Γέννησης του Χριστού, τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες και έστειλαν Ευχές για Ειρήνη, Αγάπη και Ελπίδα.


Στο σύντομό μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της γιορτής για την άρτια διοργάνωση και ευχήθηκε τόσο στο προσωπικό των παιδικών σταθμών όσο και στους γονείς και λοιπούς παρευρισκόμενους, «Καλές Γιορτές και μία Νέα Χρονιά Ελπιδοφόρα και με Υγεία».


Παρόντες στο πρώτο μέρος της γιορτής ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Νίκος Κάββαλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Αντωνόπουλος και Αθανάσιος Βελλής.


Η γιορτή των παιδικών σταθμών θα ολοκληρωθεί την προσεχή Τρίτη 18 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή και των υπόλοιπων παιδικών σταθμών Κοκκινιάς, Αναβρύτων, Εργατικών Κατοικιών, Στούντιο και Αγίων Αναργύρων. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο