Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Οικοτροφείο «Εστία- ΗπιονΗ»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Τοπικός Έφορος Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων Ν. Μπόγδανος, βαθμοφόροι  και μέλη του Συστήματος κατά την παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Οικοτροφείο Εστία- ΗπιονΗ.


 


Με επιστολή τους ο Πρόεδρος, το Προσωπικό και οι Ένοικοι του Οικοτροφείου «Εστία – ΗπιόνΗ» εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για την πολύτιμη συνδρομή του στο έργο του Οικοτροφείου.
Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον κο Πατούλη για την πρόταση του προς το Σώμα Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων να συμπεριλάβει μεταξύ των άλλων ιδρυμάτων και το Οικοτροφείο Εστία στην ευγενική χορηγία τους σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.      


Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:


«ΠΡΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, κο Πατούλη,


Ο Πρόεδρος, το Προσωπικό και κυρίων οι Ένοικοι του Οικοτροφείου μας σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνδρομή σας στο έργο που επιτελείται στη Δομή μας, προβάλλοντας και δίνοντας μας τη δυνατότητα να το γνωστοποιήσουμε αυτό και τα πολλά προβλήματα που βιώνουμε λόγω της οικονομικής κρίσης και υποχρηματοδότησης από το Υ.Υ.Κ.Α. αλλά και της τελευταίας καταστροφικής πλημμύρας που μας στέρησε βασικό εξοπλισμό, όπως ηλεκτρικές συσκευές, και έπιπλα καθημερινής χρήσης.
Συγκεκριμένα σας ευχαριστούμε για την παρέμβασή σας και πρόταση σας στα Σώματα Προσκόπων Αμαρουσίου και Μελισσίων να μας συμπεριλάβουν στις δωρεές που θα έκαναν σε διάφορα ιδρύματα της περιοχής. Η παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 06/ 04/ 2013 και με χαρά δεχθήκαμε οι ένοικοι μας και εμείς τα τρόφιμα και τα είδη υγιεινής που μας προσέφεραν.
Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για τη συνεχή παρουσία σας δίπλα μας.


Σας ευχαριστούμε θερμά
Για την ΗπιονΗ Α.Μ.Κ.Ε.
Η Διοικητικά Υπεύθυνη
Κέστου Ιωάννα»

Μετάβαση στο περιεχόμενο