Τις θερμές ευχαριστίες του εκφράζει ο Δήμος Αμαρουσίου προς το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου και τον Όμιλο ΑΝΤ1 για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Ν. Πέππας και η υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ελ. Γιαννακοπούλου, με τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Μιχάλη Φαλέτα, την Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης  Κ. Θρουβάλα – Γιακουμακάτου και μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων κατά την παράδοση στο Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Στην παράδοση συμμετείχε και ο Τοπικός Έφορος Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων Ν. Μπόγδανος.Η υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελ. Γιαννακοπούλου με εθελοντές κατά την παραλαβή της χορηγίας του Ομίλου ΑΝΤΙ στο Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο.


 


Μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας, κατεψυγμένων ψαριών και ειδών πρώτης ανάγκης προσέφερε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου στο Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο για την κάλυψη των αναγκών των ευπαθών κοινωνικά ομάδων της πόλης. 


Τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου υπηρετώντας με συνέπεια τις αρχές και τις αξίες του προσκοπισμού και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική κρίση, διοργάνωσε μία νέα κοινωνική δράση,  η οποία βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες, για τη συγκέντρωση αγαθών αναγκαίων για τη στήριξη των συνανθρώπων μας.


Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παρέδωσαν οι Βαθμοφόροι του 1ου Συστήματος Προσκόπων και τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης μαζί με αντιπροσωπεία παλαιών προσκόπων στο Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο.


Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος κος Νικόλαος Πέππας παραβρέθηκε στην παράδοση, εκφράζοντας ένα «θερμό ευχαριστώ» προς όλους όσους συνέβαλαν, ώστε η νέα αυτή πρωτοβουλία των προσκόπων της πόλης μας να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.


Παράλληλα, ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο ΑΝΤ1 για τη γενναιόδωρη χορηγία του στο Κοινωνικό Δημοτικό Παντοπωλείο με χρήσιμα και αναγκαία είδη που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.
    
Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το 1ο Σύστημα Προσκόπων σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στο Οικοτροφείο «Εστία- Ηπιόνη» και το Σύλλογο Φίλων Τυφλών «Ειρήνη Λασκαρίδου» για την υποστήριξη και ενίσχυση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού τους έργου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο