Θέματα καθημερινότητας συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με το ΔΣ του Συλλόγου Στούντιο Α’ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣυνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Στούντιο Α΄ Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρόντων του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και στελεχών της Διοίκησης.
|download file .jpg 89KB|


Ζητήματα καθημερινότητας, ασφάλειας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής Στούντιο Α’ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και στελεχών της Διοίκησης, με τους εκπροσώπους του συλλόγου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Καραγκούνης, έθεσε υπόψη του Δημάρχου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Εξωραϊσμού Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, του αντιδημάρχου Πολοεδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαου Πέππα, και του υπεύθυνου επικοινωνίας με τους συλλόγους της πόλης Δημήτρη Καρλαύτη, την ατζέντα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αφού προηγουμένως εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έως τώρα εποικοδομητική συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, ο κ. Καραγκούνης, ανάμεσα σε άλλα, ενημέρωσε τη Διοίκηση για θέματα καθαριότητας, ύδρευσης, οδοποιΐας και κυκλοφορίας για τα οποία πρέπει να υπάρξει μέριμνα, καθώς δυσχεραίνουν την καθημερινότητα και υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Στα αιτήματα του συλλόγου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απάντησε ότι ο Δήμος θα επιληφθεί αρμοδίως των ζητημάτων που τους ετέθησαν. Αναφορικά με τα οδικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του συλλόγου ότι οι προβλεπόμενες πεζοδρομήσεις και ασφαλτοστρώσεις θα ολοκληρωθούν μέσα στο προσεχές διάστημα. Όσο για το δίκτυο όμβριων υδάτων, τόνισε ότι το χρονοδιάγραμμα των εργασιών έχει ήδη οριστεί και οι μελέτες είναι έτοιμες για να κατατεθούν στα περιφερειακά προγράμματα.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο