Εποικοδομητική συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη»

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Πρόεδρο Η. Ζορμπαλά, τα μέλη του Δ.Σ. και τους φίλους του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Δωδώνη», με τη συμμετοχή του Δημοτικού Συμβούλου Θ. Βλαχοπιώτη.  


 


Στα έργα που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα τα οποία θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων στην περιοχή πάνω από τα Ηπειρωτικά (περιοχή Σικιαριδείου Ιδρύματος ) αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στον ανοικτό διάλογο που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Η Δωδώνη» με προσκεκλημένες τις Δημοτικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.   


Παρουσία του Προέδρου κου Ηλία Ζορμπαλά, των μελών του Δ.Σ. και φίλων του Συλλόγου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τη συμμετοχή του Δημοτικού Συμβούλου κου Θανάση Βλαχοπιώτη εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη τους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Όπως σημείωσε ο κος Πατούλης, στόχος πρώτης προτεραιότητας είναι η ολοκλήρωση την  διαδικασιών για την οριοθέτηση του ρέματος Αμαρουσίου που θα επιτρέψει την εκτέλεση έργων υποδομής και ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης ειδικότερα για την περιοχή, μεταξύ άλλων σχεδιάζεται η ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, η δημιουργία ενός νέου χώρου άθλησης για τη νέα γενιά, καθώς και η δημιουργία νέου χώρου αναψυχής των κατοίκων. Ιδιαίτερη έμφαση επίσης δίνει η Δημοτική Αρχή στη διατήρηση της καθαριότητας και στην ενίσχυση του αστικού εξοπλισμού στην περιοχή.


Παρών στη συνάντηση ήταν επίσης ο επικεφαλής τη δημοτικής παράταξης «Κόντρα στον Καιρό» κος Ελευθέριος Μαγιάκης.                          


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο