Συνάντηση με το Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΒΑ Αττικής, Ταξίαρχο Π. Κωνσταντή είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΒΑ Αττικής, Ταξίαρχο Πέτρο Κωνσταντή, κατά τη συνάντησή τους για την ενίσχυση της ασφάλειας στην πόλη.


 


Την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας στην πόλη και την προστασία των κατοίκων ενόψει και της θερινής περιόδου συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης ΒΑ Αττικής, Ταξίαρχο κο Πέτρο Κωνσταντή κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014.      


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κος Πατούλης ζήτησε σε συνεργασία με Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, να ενισχυθούν οι περιπολίες της ομάδας δίκυκλης αστυνόμευσης «ΔΙ.ΑΣ.» για την προστασία των κατοίκων, την πρόληψη και την καταστολή εγκληματικών ενεργειών.


Για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε στο αμέσως προσεχές διάστημα να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των στελεχών των Τοπικών Αστυνομικών Αρχών, προκειμένου να εξετασθεί διεξοδικά το πλαίσιο της συνεργασίας για την καλύτερη φύλαξη της πόλης.


Όπως σημείωσε ο κος Πατούλης μετά το πέρας της συνάντησης, υψηλή προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης μας. Βρισκόμαστε σε αγαστή συνεργασία  με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, για τη λήψη των αναγκαίων προληπτικών μέτρων. Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους, πρόσφατα προχωρήσαμε στην παραχώρηση ενός οχήματος της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου σε μία ακόμη προσπάθεια μας να συνδράμουμε στο επιχειρησιακό αντικείμενο του αστυνομικού προσωπικού για την καλύτερη φύλαξη της πόλη μας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο