Ενισχύστε το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο περίπτερο που παραχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου στην Πλατεία ΗΣΑΠ

Print Friendly, PDF & Email(download zip file)
Μαθητές του Λυκείου του 2ου ΤΕΕ της Σιβιτανιδείου Σχολής συνοδευόμενοι από καθηγητές τους, μεταξύ των οποίων και η κ. Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφθηκαν το περίπτερο του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’ που παραχώρησε ο Δήμος στην πλατεία ΗΣΑΠ και προσέφεραν από τις οικονομίες του το ποσό των € 200.

Αναγνωρίζοντας την κοινωνικό έργο  του Συλλόγου το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την προσφορά του στα παιδιά που έχουν ανάγκη, ο Δήμος Αμαρουσίου, αυτές τις γιορτινές μέρες, παραχώρησε στη χρήση του Συλλόγου ειδικό περίπτερο  στην Πλατεία ΗΣΑΠ, για την πώληση χριστουγεννιάτικων καρτών και λοιπών ειδών.


Στο περίπτερο αυτό όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέτουν τη βοήθειά τους είτε σε χρήματα είτε σε είδη ρουχισμού και τροφίμων.


Το περίπτερο αυτό επισκέφθηκαν πριν λίγες μέρες και μαθητές του 2ου ΤΕΕ της Σιβιτανιδείου Σχολής, συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους και μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου κ. Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη και προσέφεραν από τις οικονομίες

Μετάβαση στο περιεχόμενο