Ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email(download zip file)
O Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος
Πατούλης στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο Μαρούσι.


(download zip file)
Εκατοντάδες συμπολίτες μας παρέστησαν στην τελετή αγιασμού των υδάτων


(download zip file)
O Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος ήταν ο μόνος που βούτηξε στα νερά της λίμνης στην Πλατεία Αγίας Λαύρας για να πιάσει τον τίμιο σταυρό


(download zip file)
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων κ. Μαρούλα Λύτσικα Χατζηδημητράκη, κόβει τη πρωτοχρονιάτικη πίττα του συλλόγου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.

Με θρησκευτική κατάνυξη γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια και ο Αγιασμός των Υδάτων στο Μαρούσι.  Το πρωί της 6ης Ιανουαρίου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη , των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης και εκπροσώπων συλλόγων της πόλης.


Ακολούθησε  ο Αγιασμός των Υδάτων, που έγινε κατά τα καθιερωμένα, στην πλατεία Αγίας Λαύρας και τη συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας.


Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου Αθμονέων, που έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού μεγάρου, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου.

  

Μετάβαση στο περιεχόμενο