Εκδήλωση μνήμης προς τιμήν του αείμνηστου Γεωργίου Αντωνόπουλου

Print Friendly, PDF & Email


download _.jpg file 46 KB

 


download _.jpg file 46 KB

Σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης
προς τιμήν του αείμνηστου Γεωργίου Αντωνόπουλου, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Δεκάδες φίλοι του προσήλθαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με έντονη συγκίνηση, προκειμένου να τιμήσουν τον άνθρωπο, το δάσκαλο, τον ανιδιοτελή εργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης εξήρε το ήθος του Γεωργίου Αντωνόπουλου, καθώς και τη συνέπεια στις αρχές και στις αξίες του.
«Υπήρξε ένας άνθρωπος αγνός, ιδεολόγος που υπηρέτησε το Μαρούσι και τιμήθηκε με την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του. Μέσα από την ενασχόλησή του με τα κοινά ήθελε μόνο να προσφέρει σημείωσε ο κ. Δήμαρχος.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ρένα Χαλιώτη  αναφέρθηκε στο έργο του Γεωργίου Αντωνόπουλου κατά την περίοδο που ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ  απευθυνόμενη στην οικογένεια του ευχήθηκε να τους δίνει ο Θεός δύναμη να ξεπεράσουν το μεγάλο πόνο τους και να μην ξεχάσουν ποτέ τον άνθρωπο τους, γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνούν.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Φίλιας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύνεση, στην ευγένεια, στην καλοσύνη και την ακεραιότητα του χαρακτήρα, του αγαπημένου δασκάλου εκατοντάδων μαθητών της πόλης.

Για την ανθρωπιά, την ανιδιοτέλεια και την προσφορά του εκλιπόντος στο κοινωνικό σύνολο μίλησαν με θερμά λόγια ο Πρωτοπρεσβύτερος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Σαράντης Σαράντος , καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος και Γυμνασιάρχης του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου κα Ελένη Λέκκα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο