Εγκαίνια του 13 ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Το 13ο Παράρτημα των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης , την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007 και ώρα 17:30.


Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός « Αναστασία Παπαναούμ » στεγάζεται σε οίκημα επί της οδού Αριστοτέλους ( κάθετος στην Λ. Κηφισίας , στο ύψος των κινηματογράφων ΟΝΤΕΟΝ).


Τα τριάντα παιδιά, ηλικίας από οκτώ μηνών έως δυόμισι ετών, που φιλοξενούνται στο σταθμό, έχουν την φροντίδα και την διαπαιδαγώγηση έμπειρων παιδαγωγών που τα προετοιμάζουν για τα επόμενα βήματα της ζωής τους, με την εφαρμογή ειδικών προγραμμάτων, μέσα σ’ ένα ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον.


Ο Σταθμός στελεχώνεται από πέντε νηπιαγωγούς και τρία άτομα βοηθητικό προσωπικό.


Με αφορμή τα εγκαίνια του 13ου Βρεφονηπιακού Σταθμού, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης δήλωσε:
« Εργαζόμαστε συστηματικά για να προσφέρουμε σε κάθε οικογένεια της πόλης μας, σε κάθε εργαζόμενη μητέρα υπηρεσίες ποιότητας.Φροντίζουμε να δημιουργούμε φιλόξενο και φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά της πόλης μας, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές διαπαιδαγώγησης, ώστε να συμβάλλουμε και εμείς στην κοινωνική, συναισθηματική και νοητική τους ανάπτυξη».
Με τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού «Αναστασία Παπαναούμ», οι βρεφονηπιακοί σταθμοί τις πόλης μας γίνονται 14.


Σε αυτούς φιλοξενούνται συνολικά 822 βρέφη και νήπια , τα οποία φροντίζουν 182 εργαζόμενοι (ανάμεσα τους 116 νηπιαγωγοί και βρεφοκόμοι και 66 βοηθητικό προσωπικό).

Μετάβαση στο περιεχόμενο