Εγκαινιάστηκε ο 13ος Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Γιώργος Πατούλης: «Είμαστε καθημερινά προσηλωμένοι στην υπηρεσία του Πολίτη και ιδιαίτερα της εργαζόμενης μητέρας »
  


|download _.jpg file 236 KB|
Εγκαινιάστηκε χθες από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη , το 13ο Παράρτημα των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου. Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στεγάζεται σε οίκημα επί της οδού Αριστοτέλους 8, κι αποτελεί κληροδότημα του Κ. Παπαναούμ εις μνήμην της κόρης του Αναστασίας Παπαναούμ.


|download _.jpg file 254 KB|
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης χαρακτήρισε τα εγκαίνια του σταθμού ως μια από τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στο σύντομο διάστημα της θητείας της, « γιατί αφορά τα παιδιά, το μέλλον, την εργαζόμενη μητέρα. Κάνουμε όλοι μας καθημερινά κατάθεση ψυχής, για να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα Μαρούσι καλύτερο από σήμερα. Το κτήριο είναι ένα κληροδότημα μιας οικογένειας που το προσέφερε στον Μαρουσιώτικο λαό, και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα. Παραδίδουμε σήμερα ένα κτήριο απολύτως ασφαλές και λειτουργικό για όλα τα παιδιά που θα το χαρούν. Είμαστε καθημερινά προσηλωμένοι στην υπηρεσία του Πολίτη, γιατί αυτή η πόλη πρέπει να πρωτοστατεί όχι μόνο στην Αττική, αλλά σε όλη τη χώρα ».


|download _.jpg file 655 KB|
Με τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού «Αναστασία Παπαναούμ» οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της πόλης μας έγιναν 14. Σε αυτούς φιλοξενούνται συνολικά 822 βρέφη και νήπια, τα οποία φροντίζουν 182 εργαζόμενοι ( 116 νηπιαγωγοί και βρεφοκόμοι και 66 υπάλληλοι βοηθητικό προσωπικό).

Μετάβαση στο περιεχόμενο