Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με λάδι, με τίτλο «Φύση και Μοναστήρια της Ελλάδος» της Bozena Olak

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 517KB|


 


Έγιναν τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με λάδι με τίτλο «φύση και Μοναστήρια της Ελλάδος» της Bozena Olak.
Την έκθεση εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος τόνισε ότι «η έκθεση αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις που παρουσιάζονται στο Δήμο μας, και είναι μια δράση η οποία ενισχύει και δυναμώνει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ της Πολωνίας και της Ελλάδος. Εμείς στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες καλλιτεχνών που έχουν παράλληλα και φιλανθρωπικές διαστάσεις».
 
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόξενος της Πρεσβείας της Πολωνίας κ. Andrzej Jankowski, ο οποίος εξήρε την προσφορά της ζωγράφου Bozena Olak στον χώρο των Καλών Τεχνών, ενώ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμαρχο κ. Πατούλη για την φιλοξενία μιας τόσο σημαντικής έκθεσης.
Μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων, θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο ίδρυμα «Σπύρος Δοξιάδης», Διαγνωστική & Θεραπευτική μονάδα για το παιδί.

Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν οι Πρέσβεις της Ουκρανίας κ. Valeriy Tsybukh, της Λιθουανίας κ. Dainius Junevicious και της Γεωργίας κ. Irakli Tavartkiladze, εκπρόσωποι της Πρεσβείας της Τουρκίας και της Γερμανίας, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ν. Πέππας κ.α.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 28 Νοεμβρίου 2009 και είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, 11:00-21:00
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο