Μεγάλη ανταπόκριση στην 5η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 100KB|


|donwload file .jpg 400KB|


 


Θετική ανταπόκριση είχε η πρόσκληση του Δήμου Αμαρουσίου προς τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στην 5η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Πρόληψης και Αλληλεγγύης.

Διακόσιοι πενήντα δύο ευαισθητοποιημένοι πολίτες, με ευρεία συμμετοχή και των εργαζομένων στο Δήμο,  προσήλθαν στο Δημαρχείο για να συνεισφέρουν στην προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου για  την κάλυψη των αναγκών σε αίμα, συμπολιτών μας που χρειάζονται μετάγγιση.         

Κατόπιν εξέτασης των προσερχόμενων από τους ειδικούς επιστήμονες του κινητού συνεργείου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» εκατό ενενήντα οκτώ συμπολίτες μας έδωσαν αίμα. Οι υπόλοιποι αποκλείστηκαν λόγω της εποχικής γρίπης.         

Οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα ενισχύουν την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, η οποία είναι χρήσιμη σε όποιον συμπολίτη μας χρειαστεί αίμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αμαρουσίου είναι από τους πρώτους δημόσιους φορείς στην ανταπόκριση για εθελοντική αιμοδοσία, σύμφωνα με δηλώσεις των υπεύθυνων του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης εκφράζει  θερμές ευχαριστίες  σε όσους προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα, τη σημαντικότερη κοινωνική προσφορά που μπορεί να χαρίσει ζωή στον συνάνθρωπό μας.   

Την οργανωτική ευθύνη και επίβλεψη για την επιτυχία της 5ης Εθελοντικής αιμοδοσίας είχε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Πουλόπουλος.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο