ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 370 Πολιτών που συμμετέχουν στα προγράμματα χορού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Σε ανακοίνωσή που υπογράφουν τριακόσιοι εβδομήντα (370) πολίτες που συμμετέχουν στα προγράμματα χορού του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για το περιεχόμενο πρόσφατης απαξιωτικής ανακοίνωσης του Δημοτικού Συμβούλου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κ. Βλάχου.
Στην ανακοίνωσή του ο κος Βλάχος στρέφεται χρησιμοποιώντας ανακρίβειες και συκοφαντίες σε βάρος του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, όσον αφορά στη λειτουργία των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Ειδικότερα οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:


Ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος χαρακτηρίζει υποτιμητικά ως φιέστες τα λάτιν πάρτυ που διοργανώνουμε ως τμήμα επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών δημοτών του Αμαρουσίου.
Είναι δικαίωμα του κάθε δημοτικού συμβούλου να ασκεί την όποια πολιτική κριτική επιθυμεί. Δεν έχει όμως δικαίωμα να απαξιώνει τις δραστηριότητες και την προσπάθεια εκατοντάδων ανθρώπων που εμπιστεύονται τα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου Αμαρουσίου.
Δεν έχει δικαίωμα να μιλά για «φιέστες», όταν στις δήθεν αυτές φιέστες συμμετέχουν άνθρωποι που στηρίζουν οικονομικά με τη συνδρομή τους τη λειτουργία των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μιλά απαξιωτικά για εκδηλώσεις που το κόστος τους χρηματοδοτείται από τις συνδρομές και τα εισιτήρια που εμείς ως πολίτες πληρώνουμε.


Απευθύνουμε έκκληση σε όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά της πόλης μας να αφήσουν έξω από τις αντιπαραθέσεις τους τα τμήματα Πολιτισμού.


Σε αυτή τη δύσκολη για την Πατρίδα μας οικονομική συγκυρία, ως πολίτες χρειαζόμαστε δημιουργικές και ποιοτικές διεξόδους.


Μην μας στερείτε τις διεξόδους αυτές για να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες σας για λίγη δημοσιότητα.’


Ακολουθούν οι υπογραφές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο