Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιπρόεδρο και Γ.Γ. του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Γ. Παπαδόπουλο και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Σμ. Χαλκαλή, παρόντων των Αντιδημάρχων Σπ. Σταθούλη, Ν. Πέππα, Β. Κόκκαλη και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη


 


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης,  στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που έχουν καθιερωθεί με τους συλλόγους της πόλης.


Παρόντες στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης.      


Στη συζήτηση που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, η Δημοτική Αρχή άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο, εκφράζοντας τη διάθεση να συμβάλει στην επίλυσή τους, στο πλαίσιο της εποικοδομητικής και αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί στον τομέα του πολιτισμού.       


Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου «Νίκος Καπετανίδης» είναι ο κος Δημήτρης Κοσμίδης, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας ο κος Γεώργιος Παπαδόπουλος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων η κα Σμαράγδα Χαλκαλή.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο