Διανομή Ειδών Παντοπωλείου και ειδών Οπωροπωλείου στο Δήμο Αμαρουσίου προς τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Print Friendly, PDF & Email

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή ειδών Παντοπωλείου και Οπωροπωλείου στους ωφελούμενους της Σύμπραξης ΠΕ Βόρειου Τομέα με επικεφαλής το Δήμο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ /FEAD 2014-2020.

Η διανομή στους δικαιούχους σε μέλι, ζυμαρικά, γραβιέρα, άρτο, καρότα και πατάτες πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους.

Στον επικεφαλής της σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Δήμο Αμαρουσίου, οι δικαιούχοι του προγράμματος αυξήθηκαν σε 375 ωφελούμενες οικογένειες (715 άτομα), οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες ανάλογα με τα μέλη της κάθε οικογένειας, με συμμετοχή κοντά στο 80%.

Στους υπόλοιπους Δήμους της Σύμπραξης ωφελούμενες ήταν αντίστοιχα:

Στο Δήμο Μεταμόρφωσης 254 οικογένειες (446 ωφελούμενοι), στο δήμο Πεντέλης 172 οικογένειες (345 ωφελούμενοι),  στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης 143 οικογένειες (262 ωφελούμενοι), στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού 65 οικογένειες (113 ωφελούμενοι) και στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού 5 οικογένειες (6 ωφελούμενοι).

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου συγχαίρει τους εργαζόμενους για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας διανομής των ειδών στους ωφελούμενους και υπογραμμίζει ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα βρίσκεται στο πλευρό και θα στηρίζει κάθε συμπολίτης μας που έχει ανάγκη.

Οι διανομές των προϊόντων πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κου Πέτρου Κόνιαρη.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο