Άνοιξε η αυλαία των Εκδηλώσεων των Καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού 2009-2010

Print Friendly, PDF & Email


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας, οι καθηγήτριες ζωγραφικής κ.κ.Ξ.Αντωνέλου και Δ.Μακρή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και η καθηγήτρια ζωγραφικής Ε.Μαρτίνου.
|download file .jpg 135Kb|


ʼποψη της Έκθεσης με τα έργα ζωγραφικής των μαθητών των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 128Kb|


Με την Έκθεση των τμημάτων παιδικής ζωγραφικής & ζωγραφικής εφήβων, άρχισαν χθες, 17 Μαΐου 2010, οι εκδηλώσεις των Καλλιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης που γίνεται στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γιώργος Πατούλης, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια στους μαθητές των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης για τον ζήλο τους στην ενασχόλησή τους με τη ζωγραφική.

Παράλληλα ο κ.Πατούλης συνεχάρη τους υπεύθυνους των τμημάτων, καθηγητές Ξένια Αντωνέλου. Δήμητρα Μακρή και Ελεάννα Μαρτίνου καθώς και τους γονείς που με το ενδιαφέρον τους για τον Πολιτισμό, παροτρύνουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με την ζωγραφική από μικρή ηλικία.

«Ο Πολιτισμός είναι για τη διοίκηση του Δήμου από τις πρώτες προτεραιότητες μας. Με τα προγράμματα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού δίνουμε τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας, να αναπτύξουν τις πνευματικές και καλλιτεχνικές τους ικανότητες. Στα 136 τμήματα του Κέντρου Τέχνης, πάνω από 1200 συμπολίτες μας υπό την καθοδήγηση 35 καθηγητών εκφράζουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες, βρίσκοντας μια ευχάριστη απασχόληση στις ελεύθερες ώρες τους. Η προσπάθειά τους και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Κέντρο Τέχνης μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να είναι ο Πολιτισμός στην πρώτη γραμμή στην πόλη μας», τόνισε ο κ.Πατούλης.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές του τμήματος ζωγραφικής για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά που πέρασε, κι ευχαρίστησε τις καθηγήτριες για την άψογη συνεργασία.

Να σημειωθεί ότι στα τμήματα παιδικής ζωγραφικής συμμετέχουν 180 παιδιά, ενώ στο τμήμα εφήβων που ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος, συμμετέχουν 40 παιδιά.

Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 21 Μαΐου και οι  ώρες λειτουργίας είναι  10:00-13:00 & 17:00-20:00.


Μετάβαση στο περιεχόμενο